Workshop

Workshop

dinsdag 8 november 2016

Thanks for your kindness

Elke dinsdag ga ik met een grote groep dames en heren wandelen in de duinen. Deze wandelgroep is altijd zo gezellig. Ik ben meteen opgenomen in deze groep die al jaren met elkaar wandelt. Voor al hun hartelijkheid wilde ik de dames en heren bedanken en hoe kan je dat beter doen dan met een lekker chocolaatje en een  tag eraan met een paar mooie en lieve woorden erop.
Omdat we  in de natuur lopen vond ik het leuk om daar dan ook het thema herfst/ natuur voor te gebruiken. De stempelsets van de eikeltjes (Acorny Thank You) en de stempelset met de kale boompjes (Totally Tree) passen daar dan ook perfect bij.

De tags heb ik uitgestants met de Scalloped Tag Topper. Elke keer als ik deze pons gebruik ben ik zo blij dat ik het heb gekocht. Ik gebruik hem zo vaak, zeker voor dit soort tagjes aan kleine kadootjes.De eikeltjes heb ik uitgestanst met de stans Acorn Builder en gestempeld met de daarbij behorende stempel, Acorny Thank You. Dit is gestempeld met diverse kleuren inkt;
Crumb Cake, de onderkant van de eikel en de hoedjes met Mint macaron, Delightful Dyon, Rich Razzleberry, Pumpkin Pie, Wild Wasabi.

Arbeid in progress :-)

De boompjes is met de stempel Totally Tree gestempeld en de teksten zijn van de stempelset Endless Thanks.

Thanks for your kindness


Het chocolaatje is een walnoot en dat vond ik wel zo toepasselijk bij het thema herfst.


Een hele schaal vol met lekker. Ik heb er meer dan 30 stuks gemaakt.
Moet toch wel genoeg zijn denk ik zo.


Ik wens je een fijne dag en bedankt dat je mijn blog hebt bezocht.
Groetjes Monique

1 opmerking:

Dank je wel voor je reactie.
Groetjes Monique

Heel veel Valentijnskaartje

Ik heb de afgelopen weken heel veel Valentijnskaartjes gemaakt. Iedereen heeft ze ontvangen dus kan ze nu plaatsen ...