Workshop

Workshop

dinsdag 5 december 2017

Sinterklaaspost + adventskalender dag 1 t/m 5

December is altijd een drukken maand voor mij. Dan wil ik altijd een hoop zelf maken en dat gaat mij gelukkig goed af. Meestal is het wat rustiger met de verhuur en heb dan een hoop inspiratie.

Voor diverse gelegenheden heb ik deze leuke verpakkingen gemaakt met snoepjes en kleine kadootjes erin.

Hier kleine cellofaanzakjes gevilde met chocolademunten.
 De labels zijn gemaakt met cardstock, diverse stempels van diverse merken.
De tekst stempel "Wie zoet is krijgt lekkers" is van Stampin' Up.
De stansjes zijn van marianne Design. Deze leuke potten (eigenlijk voor pastasaus) te koop bij de Action gevuld met lekkere kruidnootjes.
De houten lepels heb ik gekocht in Marokko en waren nog geen vijf cent per stuk en met de hand gemaakt, zo leuk.
De bovenkant met kraftpapier omwikkeld en een stempeltje erop
 In deze zakjes (te koop bij Kimya verpakkingen) zitten kleine souverniertjes uit Marokko, die ik heb gekocht voor mijn familie. De labelstempel is van Stampin' Up, de dies van Marianne Design.

Ook ben ik aan de slag gegaan met een adventkalender voor een vriendin van mij. Haar hondje moest geopereerd worden en zij heeft veel steun gehad van twee vriendinnen die in Amerika en Canada wonen. Zij wilde hun verrassen en zo is het idee ontstaan om allemaal kleine kadootjes in te pakken met het thema adventkalender en kerst. Sommige kadootjes zijn ook op Nederland en met onze tradities gemaakt, zodat zij Nederland wat beter gaan leren kennen.


DAG 1
Mijn vriendin had een lange brief geschreven met uitleg over de kadootjes, dus wat past daar dan niet beter bij dan een lekker kopje koffie met iets lekkers.


DAG 2
Om hun te bedanken namens Chelsea een hondenbotje voor hun hondjes, Schattig toch.


DAG 3
Hier een zakje met een leuke kadootje erin voor de kerstboom. In Amerika en Canada beginnen ze daar al eerder mee dan hier in Nederland
DAG 4
In dit pakje zit een notitieboekje met een pen, altijd handig als je iets wilt opschrijven.DAG 5
Natuurlijk mag een van onze belangrijke tradities in deze adventskalende niet ontbreken. kleine zakjes met een chocoladeletter erin en een label er aan gemaakt met betrekking op die goede ouwe Sint.

Dank je wel voor het kijken en eventuele berichtje die je hebt achtergelaten.

Ik wens je een fijne dag en bedankt dat je mijn blog hebt bezocht. 
Groetjes Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie.
Groetjes Monique

Tropical suite Oasis

Deze nieuwe lijn van Stampin Up! is zoooo leuk en lekker tropisch. Kon het niet laten liggen. Het zijn mooie stempels, die je op allerlei m...