Workshop

Workshop

zondag 4 september 2016

Fijne Dag...........

Ieder jaar vieren wij met de hele familie Oma-dag.

Oma overleed op 31 december 2005 en zij was een echte ras-Amsterdammer, dus meestal organiseren wij iets in of rond Amsterdam..
Wij organiseren dan om de beurt een leuk dagje uit om onze Oma/ moeder te gedenken.
Dit jaar zijn ook haar geliefde zuster en broer overleden. Haar lieve zus Jeanne wilde net als mijn Oma ook uitgestrooid worden in de Amsterdamse grachten. Aan deze wens gaan wij gehoor geven zodat broer en zusters weer tezamen zijn op de plek waar zij zijn geboren.

Wij hebben voor deze speciale dag een sloep gehuurd en gaan heerlijk door de grachten varen en picknicken op de boot. Iedereen maakt dan zelf iets lekker, ook in de traditie van Oma, want zij was een echt kookwonder en gelukkig hebben wij allemaal haar genen geërfd.

Voor deze gelegenheid heb ik de bestekjes ingepakt in leuke servetjes en een tag er aangemaakt met de superleuke stempelset van Seaside Shore en tekst (niet van SU) Fijne Dag.
Want ondanks dat ook een verdrietig moment zal zijn, wordt het ook een fijne dag dat wij alle weer tezamen zijn.
En ik weet zeker dat al onze dierbare die niet meer onder ons zijn, met zijn alle boven op een wolkje naar ons aan het kijken zijn en net zoveel lol hebben als wij.

Het gebruikte materiaal voor dit kleine projectjeIk wens je een fijne dag en bedankt dat je mijn blog hebt bezocht. 

Groetjes Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie.
Groetjes Monique

Tropical suite Oasis

Deze nieuwe lijn van Stampin Up! is zoooo leuk en lekker tropisch. Kon het niet laten liggen. Het zijn mooie stempels, die je op allerlei m...